website σχεδιασμός ιστοσελίδας ανανέωση ιστοσελίδας Λιθογραφική σέρρες

Μια ιστοσελίδα ή αλλιώς ένα website έχει καθημερινές ανάγκες. Τόσο στην ανανέωση περιεχομένου όσο και στην ανανέωση της δομής του. Πάντα κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του φροντίζουμε να βασιστούμε σε μίνιμαλ γραμμές και στυλ το οποίο είναι και διαχρονικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειάζονται κάποιες μικρές αλλαγές που και που. Διαβάστε παρακάτω μερικές προτάσεις για το πως μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα του website σας κάνοντας μικρές και εύκολες αλλαγές.

Ανανέωση εικόνων

Βελτιστοποιήστε την ποιότητα των φωτογραφιών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα σας. Φροντίστε να είναι υψηλής ποιότητας γιατί αυτές είναι που αναδυκνείουν σε έναν σημαντικό βαθμό την επιχείρηση σας. Ανανεώστε για παράδειγμα αν υπάρχουν τις φωτογραφίες του χώρου σας, ή προσθέστε νέες εικόνες στην αρχική σελίδα. 

Ανανέωση περιεχομένου

Έχουμε ξαναπεί πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο σε μια ιστοσελίδα. Εξίσου σημαντική είναι και η συχνή ανανέωση του. Κάντε ένα refresh στα κείμενα σας και φροντίστε να προσθέτετε συχνά νέο περιεχόμενο. Δείχνει μια εικόνα επιχείρησης που νοιάζεται και είναι πάντα ενημερωμένη.

Ζωντανή συνομιλία

Επίσης μια ανερχόμενη τάση στον χώρο των website είναι το παράθυρο ζωντανής συνομιλίας με τους χρήστες της. Δίνει την αίσθηση της άμεσης επικοινωνίας με την επιχείρηση και με την σωστή της χρήση μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας. Προσοχή: Αν αποφασίσετε να ενσωματώσετε αυτή την δυνατότητα φροντίστε να είστε συνεπής στις απαντήσεις σας και να έχετε άμεση απόκριση. 

Αφαίρεση περιττών στοιχείων

Όπως αναφέραμε και στην αρχή η μίνιμαλ αισθητική επικρατεί κατα κόρων πλέον στον σχεδιασμό των website. Μια σελίδα με πληθώρα πληροφοριών, εικόνων και γραφικών δίνει την αίσθηση του παλιού στον τελικό χρήστη. Φροντίστε να αφαιρέσετε ότι δεν είναι πλέον χρήσιμο είτε είναι φωτογραφία είτε είναι κείμενο. Keep it simple!

Ανανέωση αρχικής σελίδας

Μία επιλογή που κάνουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις πλέον οι οποίες δεν θέλουν να αλλάξουν όλη την εικόνα και την δομή του website τους αλλά θέλουν να δώσουν έναν “αέρα” ανανέωσης. Αλλάξτε γραμματοσειρές, εικόνες, δώστε μία νέα πνοή στο λογότυπο σας χωρίς φυσικά να χάσετε την βάση του. Αλλάξτε την δομή της αρχικής σελίδας προσθέτοντας νέα στοιχεία και αφαιρώντας τα παλιά. Δώστε νέες δυνατότητες στους χρήστες σας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας. Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για να συζητήσουμε κάθε σας απορία.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.