ιστοσελίδα περιεχόμενο-κατασκευή ιστοσελίδας-λιθογραφικη-σέρρες

Content is the king! Πόσο συχνά έχετε ακούσει ή διαβάσει την συγκεκριμένη φράση; Σίγουρα πολλές, ειδικά όσοι έχετε τη δική σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό το περιεχόμενο της σελίδας σας και για ποιο λόγο πρέπει να φροντίζουμε να το ανανεώνουμε συχνά

Ενίσχυση αφοσίωσης

Μία ιστοσελίδα που φροντίζει και έχει πάντα ενημερωμένο και πλούσιο περιεχόμενο κρατάει σε εγρήγορση τους χρήστες της. Δείχνει ενδιαφέρον από μέρους της να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στους αναγνώστες – χρήστες και δημιουργεί αυτό που λέμε loyalty

Υψηλή κατάταξη ή αλλιώς page rank

Η Google με βάση τα κριτήρια τα οποία θέτει, κατατάσει σε υψηλές θέσεις τις σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο που φροντίζουν και ανανεώνονται συχνά. Αντίθετα μειώνει το Page rank σε όσες το περιεχόμενο τους είναι παλιό. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν τα google bots βλέπουν συχνή κινητικότητα σε μία σελίδα την επισκέπτονται όλο και πιο συχνά ενώ αν η κινητικότητα της είναι χαμηλή έως μηδενική την επισκέπτονται όλο και πιο σπάνια.

Εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα

Πολύ σημαντική απόρροια της συχνής ενημέρωσης του περιεχομένου της σελίδας είναι η δημιουργία και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης. Στον τελικό αποδέκτη του περιεχομένου που δημιουργούμε, αναπτύσσεται  υποσυνείδητα η αίσθηση ότι γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο για το οποίο μιλάμε, ότι είμαστε σίγουροι για αυτό.

Μια ιστοσελίδα όπως και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Από την ημέρα που δημιουργείται και είναι online και προσβάσιμη από τους χρήστες πρέπει συνεχώς να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Αν δεν ακολουθήσουμε αυτό το “μονοπάτι” είναι σίγουρο ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η σελίδα μας δεν εμφανίζεται ποτέ στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων. 

Εμπιστευτείτε τους καταλληλους επαγγελματίες και σχεδιάστε μαζί, την ιστοσελίδα που θα αναδείξει την επιχείρηση σας.

Μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες συνεργασίες μας στο κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδων στο Portfolio μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την λύση που χρειάζεστε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.