Συσκευασία προϊόντων δημιουργία σχεδίαση σέρρες Λιθογραφική

Η συσκευασία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την προβολή, την προώθηση και κατ’ επέκταση την πώληση των προϊόντων. Ο ρόλος της είναι ουσιαστικός και ουσιώδης. Είναι αυτή που μέσα στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τελική επιλογή του καταναλωτή.

Η έννοια της συσκευασίας αφορά όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν προϊόν στους καταναλωτές. Από καταστήματα εστίασης μέχρι και κάθε είδους κατάστημα λιανικής πώλησης όπως π.χ. Κοσμηματοπωλείο, καταστήματα ένδυσης κλπ.

Κατά τον σχεδιασμό της συσκευασίας σας αυτό που πρέπει να φροντίσετε είναι να συνάδει με το όλο σύνολο της εταιρικής σας ταυτότητας και να την συμπληρώνει . Σκεφτείτε ότι είναι το στοιχείο που θα αφήσει την πρώτη και την τελευταία εντύπωση στον πελάτη σας. 

Όσο πιο απλό είναι το σχέδιο της συσκευασίας σας τόσο πιο σύγχρονο αλλά και ελκυστικό θα είναι. Ο λόγος είναι απλός, περνάει το μήνυμα που πρέπει, δημιουργεί την ταύτιση του προϊόντος με την επιχείρηση χωρίς να “φορτώνει” με περιττές πληροφορίες που δεν έχουν κάποια χρησιμότητα και κουράζουν.

Αν έχετε δημιουργήσει μια απλή συσκευασία χωρίς έντονα στοιχεία και θέλετε να την εμπλουτίσετε και να δώσετε μια “πινελιά” διαφορετική μπορείτε να επιλέξετε και να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να την συνοδεύουν στις περιπτώσεις που εσείς κρίνετε απαραίτητο πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά την συνολική σας εικόνα.

Η σχεδίαση και η υλοποίηση της σωστής συσκευασίας προϊόντος είναι μια απαιτητική διαδικασία από το πρώτο μέχρι και το τελευταιο στάδιό της. Θέλει εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας έχοντας υλοποιήσει μεγάλο αριθμό αντίστοιχων Projects είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει στο άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα projects μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.