Δημιουργία e-shop ηλεκτρονικού καταστήματος Σέρρες Λιθογραφική

Καθημερινά όλο και περισσότεροι επαγγελματίες μπαίνουν στην διαδικασία συζητήσεων για την δημιουργία του ηλεκτρονικού τους καταστήματος / e-shop. Μια διαδικασία που χωρίς αμφιβολία απαιτεί χρόνο και πάνω απ όλα σωστή ομάδα για να το αναλάβει και να σας καθοδηγήσει.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές βασικές συμβουλές για το τι σημαίνει η φράση: “Έχω ένα σωστό και καλό e-shop”.

Φροντίστε την εικόνα του

Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις. Η πρώτη εικόνα του eshop σας είναι σαν την βιτρίνα ενός καταστήματος. Πρέπει να είναι καθαρή, απλή, προσεγμένη. Δώστε την βασική αλλά και ελκυστική πληροφορία που χρειάζεται για να κερδίσετε τον χρήστη και μην φοβάστε τα call to action. Κουμπιά και λέξεις που καλούν τους χρήστες να κάνουν κάποια επιπλέον ενέργεια (π.χ. Αγοράστε τώρα, δείτε περισσότερα κ.λ.π)

Εξασφαλίστε την ασφάλεια στις συναλλαγές

Οι συναλλαγές αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οφείλετε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια που πρέπει ώστε ο καταναλωτής να μην φοβάται να αγοράσει. Φροντίστε να έχετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας με βάση τις ανάγκες και το μέγεθος του e-shop σας. Ενσωματώστε τα αντίστοιχα signs που επικυρώνουν την ασφάλεια.

Σωστές φωτογραφίες προϊόντων

Η εικόνα του προϊόντος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την τελική επιλογή. Πρέπει να είναι όμορφη, καθαρή και στη σωστή ανάλυση. Κάθε προϊόν είναι καλό να έχει αρκετές εικόνες οι οποίες θα παρουσιάζουν όλες του τις πτυχές. Έτσι ο χρήστης δεν μένει με απορίες και έχει μια σφαιρική εικόνα αυτού που πρόκειται να αγοράσει. Για σωστό αποτέλεσμα, θα ήταν καλό να συνεργαστείτε με κάποιον επαγγελματία φωτογράφο. Είναι μια επένδυση που θα σας αποφέρει πολλαπλάσια οφέλη.

Σωστές περιγραφές

Ένα σκέλος που πολλά e-shops δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία είναι οι περιγραφές των προϊόντων. Σκεφτείτε ένα απλό παράδειγμα. Αν είχατε ένα φυσικό κατάστημα και ένας πελάτης σας έκανε ερωτήσεις σχετικά με κάποιο προϊόν θα απαντούσατε, Σωστά; Το ίδιο λοιπόν κάνουν και οι περιγραφές για τα προϊόντα του e-shop. Λύνουν κάθε πιθανή απορία στον εν δυνάμει πελάτη σας. Όσο πιο σαφείς και λεπτομερείς είστε τόσο πιο εύκολη θα κάνετε την διαδικασία για τον χρήστη.

Εύκολη και απλή παραγγελία

Φροντίστε να κάνετε την διαδικασία της τελικής παραγγελίας του προϊόντος σας εύκολη και γρήγορη. Χωρίς πολύπλοκα βήματα τα οποία θα κουράσουν και θα μπερδέψουν. Σκεφτείτε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών θα κάνουν την αγορά τους μέσω του κινητού τους. Φροντίστε για αυτούς.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να υλοποιήσει για εσάς ένα άρτιο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δείτε περισσότερα στο portfolio μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.