διαφημιστικά δώρα λιθογραφική σέρρες

Στην καθημερινότητά μας όλοι λαμβάνουμε διαφημιστικά δώρα στα πλαίσια διάφορων προωθητικών ενεργειών.

Το δώρο αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως, ένα στυλό μέχρι κάτι πιο σύνθετο όπως μια ατζέντα, ένα ημερολόγιο ή ακόμη και ένα t-shirt.

Ο λόγος που όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν τα διαφημιστικά δώρα ως προωθητική ενέργεια αλλά και ως δώρο στους πελάτες τους είναι απλός. 

Τα διαφημιστικά δώρα έχουν την δύναμη να χτίσουν  και να εξελίξουν την αναγνωρισιμότητα του Brand σας. Να να επηρεάσουν την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών σας.

Ο Σύνδεσμος Βρετανικών Εταιριών Προώθησης – British Promotional Merchandise Association (BPMA), δημοσίευσε μία έρευνα που δείχνει τη σχέση του διαφημιστικού δώρου με την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος και την αύξηση των πωλήσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που έγινε σε 15.000 συμμετέχοντες που πήραν ένα διαφημιστικό δώρο τους τελευταίους 12 μήνες:

  • 66% ισχυρίστηκε πως θυμόταν το διαφημιστικό δώρο και την εταιρεία που το δώρισε.
  • 79% ισχυρίστηκε πως το διαφημιστικό δώρο ήταν ένα καλό κίνητρο για να γίνουν πελάτες ή να γίνουν συνεργάτες με την διαφημιζόμενη εταιρεία.
  • 87% των ερωτηθέντων κράτησαν το διαφημιστικό τους δώρο περισσότερο από 1 χρόνο.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα στατιστικά που δείχνουν πώς τα διαφημιστικά δώρα αλλάζουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Και πόσο διατεθειμένοι θα ήταν να αλλάξουν εταιρεία προκειμένου να λάβουν κάποιο επιχειρηματικό δώρο.

Aπό την άνοδο της αναγνωρισιμότητας του προϊόντος μέχρι την άμεση άνοδο των πωλήσεων, ένα προωθητικό δώρο διαφήμισης εγγυάται την μακροζωία της επιχείρησής σας.  Επίσης διατηρεί την εταιρεία σας στο μυαλό των υποψήφιων πελατών σας.

Mε άλλα λόγια: Τα Διαφημιστικά Δώρα είναι αποτελεσματικά

Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τους πελάτες σας με βάση τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου δώρου που θα αναδείξει την επιχείρηση σας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.