επαγγελματική κάρτα

Η επαγγελματική κάρτα μιας επιχείρησης αποτελεί την πρώτη εικόνα προς τον εν δυνάμει πελάτη σας. Είναι η  πρώτη απτή επαφή μαζί του που δεν θα αντικατασταθεί ποτέ από κανένα ψηφιακό μέσο.

Ο σχεδιασμός μιας σωστής και επιτυχημένης επαγγελματικής κάρτας αποτελεί συχνά ένα μεγάλο ζήτημα που πονοκεφαλιάζει τους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική κάρτα.

Πάρτε ιδέες

Πριν καταλήξετε τι σας ταιριάζει είναι πάντα καλό να κάνετε την αντίστοιχη έρευνα. Μπορείτε να πάρετε ιδέες από άλλους συναδέλφους, ανταγωνιστές αλλά και επιχειρηματίες από διαφορετικούς κλάδους.

Επιλογή σωστής γραμματοσειράς

Η γραμματοσειρά η οποία θα χρησιμοποιηθεί στην επαγγελματική κάρτα σας πρέπει να ταιριάζει με το αντικείμενο και την φύση της επιχείρησης σας και να σας ομαδοποιεί υποσυνείδητα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε, χωρίς φυσικά να καταργεί την μοναδικότητα σας.

Επιλογή σωστών χρωμάτων

Πόσες φορές σας έχει τύχει να πέσει στα χέρια σας μία επαγγελματική κάρτα και μόνο κοιτώντας τους χρωματισμούς της να καταλάβετε ότι πρόκειται πχ  για Γιατρό ή δικηγόρο κλπ; Αυτό συμβαίνει γιατί η κάθε χρωματική παλέτα έχει συσχετιστεί με έναν επαγγελματικό κλάδο. Δημιουργεί συναισθήματα όπως για παράδειγμα το γαλάζιο σχετίζεται με την καθαρότητα και κατ επέκταση χρησιμοποιείται κατά κόρον σε συνδυασμό με κάποιες παλ αποχρώσεις στον ιατρικό κλάδο. Το σκούρο μπλε ταυτίζεται με τον κλάδο των τεχνολογιών. Επιλέγοντας την παλέτα που ταιριάζει σε εσάς είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε την πρώτη εντύπωση.

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή μέχρι τώρα. Εμπιστευθείτε την κατάλληλη ομάδα που θα μπορέσει να ολοκληρώσει με επιτυχία το project σας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε για τις διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να έχετε και πάνω απ’ όλα ακούστε όσα έχουν να σας πουν. Γνωρίζουν μέσα από την εμπειρία τους τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον σκοπό σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Portfolio μας για να δείτε  δείγματα δουλειάς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την λύση που χρειάζεστε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.