εκτυπώσεις για ξενοδοχεία lithografiki

Εκτυπώσεις για ξενοδοχεία

Με την τουριστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, όλες οι μονάδες φιλοξενίας είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για την υποδοχή κάθε ταξιδιώτη. Η άρτια εικόνα και παρουσία προς αυτούς εξαρτάται από πολλά. Ένα από αυτά είναι και η συνολική τους παρουσία και οργάνωση από άποψη υλικού. Παρακάτω υπάρχουν προτάσεις και επιλογές για να ξεχωρίσετε και να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Κατάλογοι μενού εστιατορίου

Σε πολλές ξενοδοχειακές μονάδες υπάρχει στον χώρο τους εστιατόριο. Ο κατάλογος είναι το πρώτο πράγμα που θα πάρουν στα χέρια τους και θα τους δώσει την πρώτη εντύπωση. Επιλέξτε με βάση το στυλ και τις ανάγκες σας το υλικό κατασκευής, το ύφος, τα χρώματα κλπ.

Θήκες για μαχαιροπίρουνα

Η συγκεκριμένη επιλογή πέραν της προσεγμένης εμφάνισης εξυπηρετεί και λόγους υγιεινής. Ο κάθε πελάτης έχει το δικό του ατομικό σερβίτσιο στην κατάλληλη θήκη. Μπορείτε να επιλέξετε από minimal σχεδιασμό μέχρι σχεδιασμό με το λογότυπό σας ή κάποιο Pattern.

Χάρτινα σουπλά μιας χρήσης

Τα χάρτινα σουπλά μιας χρήσης συμπληρώνουν την συνολική εικόνα του εστιατορίου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αφαιρετικό σχέδιο, ίσως μονόχρωμο, με το λογότυπό σας. Μια άλλα πρόταση είναι να γίνει εκτύπωση ενός μοναδικού χαρακτηριστικού του τόπου που θα συμπληρώσει την συνολική εμπειρία των διακοπών.

Κάρτες δωματίου

Κάθε επισκέπτης χρειάζεται την δική του κάρτα για το δωμάτιό του. Οι pvc κάρτες είναι μια κλασσική και διαχρονική επιλογή. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και κάποιο qr code που θα παραπέμπει σε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ή τηλέφωνα.

Καρτελάκια Do not disturb

Μια πολύ σημαντική επιλογή στις εκτυπώσεις για ξενοδοχεία. Είναι ένα καρτελάκι που κάθε δωμάτιο χρειάζεται. Ο έξυπνος και απλός σχεδιασμός κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Ταμπελάκια προσωπικού

Ταμπελάκια με το λογότυπο και τα ονόματα του προσωπικού σας. Αυτό προσθέτει μια αίγλη στην συνολική εξυπηρέτηση και παράλληλα δείχνει και έντονη προσοχή στην λεπτομέρεια.


Για περισσότερες επιλογές και προτάσεις, καλέστε μας στο 2321098890 ή στείλτε μας το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες εκτυπώσεις.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.