διαφημιστικά ημερολόγια 2022 με λογότυπο επιχειρηματικά δώρα λιθογραφική

Διαφημιστικά ημερολόγια 2023. Μια διαχρονική αξία

Τα διαφημιστικά ημερολόγια αποτελούν μια πρόταση επιχειρηματικού δώρου που ταιριάζει σε κάθε είδους επιχείρηση. Αποτελούν ταυτόχρονα ένα πρακτικό και χρηστικό δώρο. Πέραν αυτού όμως, ένα ημερολόγιο παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη.

Συνεχής υπενθύμιση 

Επιλέγοντας ως δώρο για τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες σας τα διαφημιστικά ημερολόγια 2023 μπορείτε να πετύχετε μία συνεχή υπενθύμιση όλο το χρόνο. Το ημερολόγιο, (ή αλλιώς ατζέντα) είναι ένα εργαλείο που θα τους βοηθά να οργανώνουν τις καθημερινές υποχρεώσεις τους και συνεπώς θα υπάρχει συνεχής χρήση. Το λογότυπο του brand σας είναι καθημερινά μπροστά τους. Συνεπώς, σε μια μελλοντική ανάγκη για ένα προϊόν ή υπηρεσία, που διαθέτει η επιχείρησή σας, θα είστε η πρώτη επιλογή.

Ενίσχυση εταιρική εικόνας και σύνδεσης με τους πελάτες

Κινήσεις προς τους πελάτες ή τους συνεργάτες όπως αυτή του να προσφέρετε ένα επιχειρηματικό δώρου ενισχύουν το Brand σας. Δημιουργούν θετική εικόνα και συσχέτιση στο μυαλό του αποδέκτη. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Robert Cialdini, η προσφορά ενός τέτοιου δώρου ενισχύει την αρχή της ανταποδοτικότητας. Σύμφωνα με την αρχή αυτή, όταν βρισκόμαστε σε κοινωνικές καταστάσεις τείνουμε να επιστρέφουμε πίσω αυτό που εισπράτουμεαπό τους άλλους. Όταν δίνεις κάτι πρώτος δημιουργείς στον αποδέκτη το συναίσθημα της δέσμευσης το οποίο με κάποιον τρόπο πρέπει να ικανοποιήσει.

Αναδεικνύει την εικόνα της επιχείρησης

Προσφέροντας ένα επιχειρηματικό δώρο ενισχύετε το brand της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το ημερολόγιο που ταιριάζει στο ύφος της επιχείρησής σας. Με την εκτύπωση του λογοτύπου σας προσφέρετέ ένα ευχαριστήριο δώρο για το νέο έτος. 


Για περισσότερες επιλογές και προτάσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 2321098890 ή να στείλετε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο επιχειρηματικό δώρο για εσάς.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.