κύλινδρος συσκευασίας λιθογραφική συσκευασία προϊόντος

Υπάρχουν πολλά είδη συσκευασίας που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το είδους του προϊόντος σας. Κάποιες κλασικές και κάποιες πιο ιδιαίτερες. Μια νέα ανερχόμενη τάση που επιλέγουν επαγγελματίες από κάθε κλάδο είναι ο κύλινδρος συσκευασίας.

Επιλέγοντας τον κύλινδρο συσκευασίας, πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, έχετε και πολλαπλά οφέλη για το ίδιο το προϊόν. Αρχικά προστατεύει το περιεχόμενο του από εξωτερικές φθορές όπως χτυπήματα κλπ. Χάρις το σκληρό του υλικό αποτελεί πολύ καλή πρόταση για γυάλινα μπουκάλια. Παράλληλα διατηρεί το προϊόν στο εσωτερικό του αναλλοίωτο από έντονο ηλιακό φως, και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.

Είναι μια επιλογή που μπορεί να έχει εφαρμογή σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ενδεικτικές χρήσεις σε:

  • Κρασιά
  • Ελαιόλαδο
  • Αρωματικά βότανα
  • Ούζο
  • Λικέρ
  • Κεριά 

και άλλα πολλά.

Ο κύλινδρος συσκευασίας επίσης αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Πολλές είναι οι επιχειρήσεις ή οι παραγωγοί παραδοσιακών τοπικών προϊόντων που τον επιλέγουν για να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην αγορά. Πέρα από τα πρακτικά οφέλη που αναφέραμε, αυτός ο τρόπος συσκευασίας κάνει αυτόματα το προϊόν τους ένα πολύτιμο αναμνηστικό και ανεβάζει την αγοραστική του αξία και δύναμη.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό φυσικά παίζει και ο σωστός και ελκυστικός σχεδιασμός του εικαστικού για την συσκευασία καθώς και το υλικό εκτύπωσης. Μπορούμε να εφαρμόσουμε πληθώρα τεχνικών όπως η χρυσοτυπία. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στο χαρτί εκτύπωσης ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας και αυτό που ταιριάζει στο δικό σας προϊόν.


Σας ενδιαφέρει η αναβάθμιση της συσκευασίας του προϊόντος σας; Καλέστε μας στο 2321098890 ή στείλτε μας το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.