Εκτυπώστε online

Παραγγείλετε τις εκτυπώσεις online ανεβάζοντας το δικό σας αρχείο (μακέτα). Στο τυπογραφείο μας μπορείτε να εκτυπώσετε κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, μπλοκ κ.α.

Εκτυπωμένη υφασμάτινη τσάντα για ψώνια 100% βαμβακερή. Εκτυπώστε διαφημιστικές τσάντες και κάντε ένα πρακτικό δώρο στους πελάτες σας. Στην Λιθογραφική εκτυπώνουμε επώνυμες υφασμάτινες τσάντες της εταιρείας SOL’S

Τσάντα 100% βαμβακερή από 1,6€ / τμχ.

Εκτυπωμένη υφασμάτινη τσάντα για ψώνια 100% βαμβακερή. Εκτυπώστε διαφημιστικές τσάντες και κάντε ένα πρακτικό δώρο στους πελάτες σας. Στην Λιθογραφική εκτυπώνουμε επώνυμες υφασμάτινες τσάντες της εταιρείας SOL’S.

Η τιμή αφορά την εκτύπωση 150 πάνινων τσαντών και συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Τυπογραφείο Σέρρες Online Εκτυπώσεις
Παραγγείλετε πάνινες τσάντες online
Οικονομικές τιμές σε Roll up με εκτύπωση - Σέρρες

Roll Up από 75€

Το ROLL UP STAND BANNER αποτελεί μοναδική λύση για όποιον χρειάζεται  ένα  stand ελαφρύ και ανθεκτικό με μοντέρνα εμφάνιση και προσιτή τιμή. Όλα τα roll ups stands συνοδεύονται με υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς. Η εκτύπωση γίνετε σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα και είναι ανεξίτηλη και ανθεκτική ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες  ενώ όταν είναι κλειστό προστατεύετε στον σκελετό αλουμινίου του σταντ. Το υλικό της εκτύπωσης είναι πολυπροπυλένιο φιλμ . Το roll up stand διατίθεται σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να καλύπτει  οποιαδήποτε ανάγκη για την προβολή των μηνυμάτων σας.  Στις αναγραφόμενες τιμές των roll ups περιλαμβάνετε και η εκτύπωση από δικό σας έτοιμο αρχείο.

Τυπογραφείο Σέρρες Online Εκτυπώσεις
Παραγγείλετε RollUp online

Ρωτήστε μας!

Αν θέλετε κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στον κατάλογό μας στείλτε μας ένα μήνυμα.