Ψηφιακή Εκτύπωση Ετικετών: Οφέλη για Μικρούς Παραγωγούς

Ψηφιακή Εκτύπωση Ετικετών. Οφέλη για μικρούς παραγωγούς και όχι μόνο

Η ψηφιακή εκτύπωση ετικετών φέρνει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε τις ετικέτες των προϊόντων σας. Σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους εκτύπωσης, προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την καθιστούν ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις.

Τα πλεονεκτήματα με παραδείγματα

1. Ευελιξία

Η ψηφιακή εκτύπωση σας επιτρέπει να εκτυπώσετε διαφορετικά σχέδια ετικετών στην ίδια παραγγελία.

Παράδειγμα: Ένας μικρός παραγωγός μελιού θέλει να τυπώσει ετικέτες με διαφορετικά σχέδια για κάθε είδος μελιού που παράγει. (π.χ. ανθόμελο, πευκόμελο, θυμαρίσιο). Η ψηφιακή εκτύπωση του επιτρέπει να τυπώσει μικρές ποσότητες από κάθε σχέδιο, χωρίς χρεώσεις setup μηχανής.

2. Οικονομικά οφέλη

Εκτυπώνοντας ψηφιακά τις ετικέτες σας κάνετε οικονομία, ιδιαίτερα στις μικρές ποσότητες, καθώς δεν απαιτείται η παραγωγή καλουπιών, τυπογραφικών πλακών κτλ.
Παράδειγμα: Ένας μικρός παραγωγός μαρμελάδων θέλει να τυπώσει 500 ετικέτες για κάθε γεύση μαρμελάδας που παράγει (π.χ. φράουλα, βερίκοκο, πορτοκάλι). Η ψηφιακή εκτύπωση του επιτρέπει να τυπώσει μόνο τις 500 ετικέτες που χρειάζεται για κάθε γεύση. Έτσι δεν χρειάζεται να πληρώσει για χιλιάδες ετικέτες που δεν θα χρησιμοποιήσει.

Επιπλέον οφέλη

  • Δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων. Η ψηφιακή εκτύπωση επιτρέπει την εκτύπωση αριθμών παρτίδας, ημερομηνιών λήξης και άλλων μεταβλητών δεδομένων σε κάθε ετικέτα.
  • Εξατομίκευση. Η ψηφιακή εκτύπωση επιτρέπει στους παραγωγούς να τυπώσουν ετικέτες με τα ονόματα και τα λογότυπα των πελατών τους.

Ο συνεργάτης σας στην εκτύπωση ετικετών

Στην Λιθογραφική, έχουμε επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό ψηφιακής εκτύπωσης και ψηφιακής μορφοκοπής ετικετών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικές λύσεις για την εκτύπωση ετικετών των προϊόντων σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τις ετικέτες για τα προϊόντα σας που θα ενισχύσουν την παρουσία σας στην αγορά.

Δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έτοιμα σχέδια ετικετών για μέλι στα οποία ο παραγωγός μπορεί να εισάγει τα στοιχεία του και να παραγγείλει τις ετικέτες του online.


Mπορείτε να καλέσετε στο 2321098890 ή να στείλετε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι.